Carmen de la Sălciua, mărturisiri despre împăcarea cu fostul ei soț: ”Am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat”

Publicat: 11/01/2020 | 21:12

Carmen de la Sălciua, mărturisiri despre împăcarea cu fostul ei soț! Artista le-a răspuns fanilor celor mai mari curiozități, pe contul său de Instagram.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe despărțiti și împăcări, într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației. Recent, cei doi au plecat împreună în vacanță. în Elveția, acolo unde au petrecut momente de vis! (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA DUPĂ CE NUMELE EI A FOST TÂRÂT ÎNTR-UN SCANDAL MONSTRUOS)

Unul dintre fanii artistei a întrebat-o dacă a crezut că după divorț va mai exista vreo cale de împăcare între ea și fostul soț, Culiță Sterp, iar răspunsul lui Carmen de la Sălciua n-a întârziat să apară.

”Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele…cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva…mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

Carmen de la Sălciua vrea să devină mămică

Pagina de socializare a vedetei are foarte mulți vizitatori, iar aceștia – firește – pun întrebări, unele chiar delicate. Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă dorește să intre în rândul… vedetelor-mămici, iar răspunsul ei nu a întârziat. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, răspuns Carmen de la Sălciua. Bineînțeles, admiratorii vedetei cred că aceasta este deja hotărâtă să fac un copil, așteptând cu nerăbdare ”vestea cea mare”. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PRIVELIȘTE DE ZILE MARI! CUM ARATĂ ÎN COLANȚI, LA SALĂ…)