Carmen de la Sălciua, jignită în fel și chip după ce a îmbrăcat o rochie prea provocatoare la un eveniment: „Un dezastru”

Publicat: 13/06/2021 | 21:37

Carmen de la Sălciua adoră să fie sexy, însă aparițiile artistei nu sunt întotdeauna pe placul fanilor săi care de-abia așteaptă să aibă un motiv și pentru a o critica. Recent, artista a fost prezentă la un eveniment la care a îmbrăcat o rochie super provocatoare, care i-a oferit o imagine de femeie fatală dar care i-a și adus numeroase jigniri în mediul online.

La un eveniment la care a fost chemată recent să cânte, Carmen de la Sălciua a atras atenția tuturor. Artista a îmbrăcat o rochie în nuanțe de verde, cu vedere la lenjeria intimă, iar ținuta li s-a părut fanilor mult prea provocatoare.

Imediat după ce Carmen de la Sălciua a postat pe Instagramul său fotografia de mai jos, internauții i-au spus că nu o avantajează deloc ținuta aleasă și că este mult prea vulgară.

„Groaznica rochia..tu esti o draguta! / Nu e potrivită rochia pentru tine, părerea mea! La fel te admir și te iubeeeeesc ???? ???? / Esti frumoasă, sexi,dar sper ca nu te-ai dus asa la un eveniment ……???????? / Tu esti superba,dar rochia…este un dezastru. / Ai o ținută de mai bine veneai in chiloti / Intotdeauna ai tinute superbe. Dar rochia asta nu e ok. Nici cum sta pe tine, nici cum e facuta. Dar nah, mai facem si alegeri proaste, nimeni nu e perfect. Important e ca te-ai simtit bine ✔” sunt câteva dintre comentariile răutăcioase pe care le-a primit Carmen de la Sălciua.

Câteva internaute au venit în apărarea artistei

Pe lângă comentariile negative pe care le-a primit din partea cârcotașilor, Carmen de la Sălciua a primit și câteva comentarii pozitive din partea femeilor care susțin că îi stă bine cu orice îmbracă.

„Nu mai judecati decizia unei persoane,Carmen a spus destul de clar ca poarta cu mândrie orice tip de haine,conteaza atitudinea  / Wooooow sexiii cu un corp de zeiță esti tooopppp cea mai tare regină ????????????????❤️❤️❤️ bestialaaaaaaaaa  / Superbă rochița,…îți stă beton????,…oricum tu ești no.1 și îmbrăcată și dezbrăcată,…de vocee numai zic.????????⚘????????????????❤” i-au scris fanele.