Carmen de la Sălciua iubește din nou? Cum îi face în ciudă lui Culiță Sterp, după ce acesta s-a afișat cu noua cucerire

Publicat: 23/06/2020 | 10:46

Au fost amândoi protagoniștii unei telenovele, însă într-un final au ajuns tot la despărțire. După ce Culiță Sterp s-a afișat deja cu noua lui iubită, artista începe să-i facă în ciudă fostului soț și mai, mai că am crede că și ea și-a refăcut viața și iubește din nou. Cel puțin…asta ne dă de înțeles.

Culiță Sterp s-a afișat deja cu noua iubită, însă și Carmen de la Sălciua a reușit să stârnească numeroase controverse, după ce a făcut un gest neașteptat, pe rețelele de socializare.

Artista a postat un instastory cu o melodie ale cărei versuri i-au pus rapid pe fanii acesteia pe gânduri și s-au întrebat cu toții dacă nu cumva Carmen a depășit despărțirea de Culiță Sterp și acum are un nou iubit. „Iubește-mă și atât, în fiecare zi, în fiecare minut. (…) Viitorul nu există, dar îl facem noi”, sunt câteva dintre versurile melodiei distribuite de Carmen de la Sălciua, pe rețeaua de socializare.

NU RATA – BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ. CARMEN DE LA SĂLCIUA, ÎNTR-O RELAȚIE CU ALEX BODI? ”A VENIT ȘI BIJUTERIA, MULȚUMESC…”