Carmen de la Sălciua încinge spiritele. Cum s-a fotografiat cântăreața|FOTO

Publicat: 16/01/2020 | 14:24

După ce a avut câteva probleme cu kilogramele în plus, Carmen de la Sălciua a decis să aibă un stil de viață sănătos și să facă mai multă mișcare. Acest lucru se poate observa și din fotografiile pe care artista le-a postat pe contul personal de Instagram.

Foarte mândră de voința de care a dat dovadă și de forma pe care o are acum corpul ei, artista s-a fotografiat într-o ipostază sexy, care i-a încins cu sigurață pe toți reprezentanții sexului masculin, ce o urmăresc. (CITEȘTE ȘI: CUM A SURPRINS-O CULIȚĂ STERP PE CARMEN DE LA SĂLCIUA, IMEDIAT DUPĂ ÎMPĂCARE. ARTISTA A FĂCUT TOTUL PUBLIC)

Fotografia cu pricina este din sala de fitness și a fost însoțită de o descriere cu subânțeles și motivantă. „Puterea deciziei este mai mare decât puterea dorinței ????????❤️” Postarea a fost foarte apreciată de fani și a primit numeroase aprecieri și comentarii pozitive. Carmen este mândră de cum arată în prezent și vrea să facă soprt în continuare și să ducă un stil de viața sănătos și echilibrat. Ea a reușit să ajungă la forma actuală după multe ore de exerciții și efort depus.

Culiță Sterp a mai primit o nouă șansă

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp pare că au făcut un obicei din multiplele despărțiri și împăcări pe care le-au avut pâna acum. Penultima ceartă a fost una dintre cele mai serioase și i-a ținut separați pe cei doi mai bine de un an, dar au reușit cumva să își găsească din nou drumul unul spre altul.

Însă s-au despărțit iar în decembrie, împăcându-se și de această dată. Au avut însă și de puțin ajutor din pareta lui Jador, concurentul de la „Puterea dragostei”, care într-o transmisiune live pe contul său de Youtube l-a îndemnat pe Culiță Sterp să lase orgoliul și să se întoarcă în brațele iubitei.