Carmen de la Sălciua ignorată complet de Culiță Sterp! Cu ce a supărat-o fostul soț

Publicat: 13/02/2020 | 11:49

După un divorț cu scandal și o împăcare secretă, relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este din nou pe butuci. Artista  a trecut recent printr-un episod cumplit, în care a ajuns de urgență la spital, iar iubitul ei, Culiță Sterp, nu i-a fost alături.

În urmă cu două zile, artista care este numărul doi în trending pe YouTube a  fost transportată de urgență la spital pentru că i s-a făcut rău. I s-au administrat atunci câteva calmante și un calciu și i s-a recomandat odihnă totală. Artista a recunoscut, ulterior, că efortul și munca intensă din cadrul evenimentelor muzicale au adus-o în acest stadiu.

Prietena ei cea mai bună i-a fost alături pe parcursul întregii zile  în care nu s-a putut mișca din pat. Nimeni nu se aștepta, însă, ca fostul soț, cu care aceasta s-a împăcat recent,  să nu fie lângă ea în cele mai grele momente.  O sursă apropiată lui Carmen de la Sălciua a mărturisit că artista este neagră de supărare din cauza lui Culiță Sterp.

”Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul. S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamgită la maximum de comportamentul lui, iar relația lșor, oricum fragilă, e acum într-un picior. Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou” a declarat pentru wowbiz.ro o sursă apropiată a artistei.