Carmen de la Sălciua, fotografii de când era mică. Care sunt amintirile din copilărie ale vedetei

Publicat: 06/02/2020 | 22:48

Carmen de la Sălciua este una dintre cântărețele care are cel mai mare succes în ultimul timp. Fiecare piesă pe care o scoate ajunge în trending și reușește să rămână în inimile fanilor, care o adoră. De curând, vedeta le-a împărtăşit admiratorilor ei de pe reţelele sociale o fotografie de când era mică, alături de care a scris un mesaj emoționat despre felul în care a arătat copilăria ei.

Carmen de la Sălciua este mereu deschisă cu fanii și discută cu ei ori de câte ori are ocazia. Le răspunde la întrebări și încearcă să mențină o relație apropiată cu ei. Recent, unul dintre cei care o admiră a întrebat-o pe artistă ce îi lipsește din perioada copilăriei. (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA)

Cântăreața a răspuns curiozității fanului, chiar mai mult a postat o fotografie cu ea de când era mică. Carmen a ținut să precizeze că îi este dor de felul în care  nu avea nicio grijă și de bucuria pe care era capabilă să o simtă pentru orice lucru, cât de mic. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP FAC PASUL CEL MARE? ANUNȚUL FĂCUT DE CÂNTĂREAȚĂ: „UN NOU ÎNCEPUT”)

„Vara mergeam la fân, iarna ne dădeam cu sania”

Chiar dacă acum are tot ce își dorește și se bucură de un succes imens, ea a avut o copilărie modestă, în care a învățat să aprecieze orice. „Tot ce mă bucur e că am fost acea generaţie a văzut şi a văzut şi a simţit Sărbătorile… Aşa cum erau atunci, ne bucuram de valoarea lucrurilor… aşteptam începerea anului şcolar pentru că atunci primeam haine noi, mă bucuram de rechizitele şcolare, mă bucuram de pomul de Crăciun care nu era deloc „Fashion”, dar îmi transmitea simplitatea vieţii de la ţară… ştia tot omul că duminică se adună toţi la masă… după ce vin de la biserică… Vara mergeam la fân, iarna ne dădeam cu sania! Vremuri care ne lipsesc tuturor”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.