Carmen de la Sălciua, fără machiaj și cu ochii umflați, la scurt timp de la despărțirea de Culiță! Artista e de nerecunoscut

Publicat: 27/02/2020 | 12:55

La scurt timp după ce cancan.ro v-a informat în exclusivitate că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit din nou, cântăreața este de nerecunoscut. Dacă până acum se afișa numai cu machiaj profesional, Carmen de la Sălciua s-a dat pe natural și nu i-a fost teamă să-și arate fața fără niciun fel de artificiu de înfrumusețare. 

Deși a avut curajul să se afișeze fără niciun strop de machiaj pe contul său de Instagram, un detaliu interesant le-a atras atenția fanilor săi: faptul că ochii vedetei erau extrem de umflați, iar dacă îi analizăm fața, și aceasta era destul de umflată. Cam așa arată o femeie, după ce plânge, sau după ce se trezește, deci nu știm dacă artista suferă după despărțirea de Culiță Sterp sau s-a fotografiat la prima oră a dimineții, imediat după ce a deschis ochii.

Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua are un ten foarte curat, fără imperfecțiuni și este de apreciat faptul că a ales să se afișeze așa, în fața tuturor oamenilor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Culiță nu o mai urmărește pe Carmen pe Instagram

Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Carmen de la Sălciua pe Instagram. Artista, însă, nu i-a dat unfollow fostului ei soț, iar un fan a certat-o din cauza acestui motiv. Carmen a reacționat pe loc și și-a ”motivat” alegerea. ”Crezi tu că dacă aș șterge tot aș putea anula o căsnicie? A fost soțul meu omul asta! Nu mă interesează ce a făcut vizavi de acest ”unfollow” și cum a ales să procedeze! Să-i fie de bine! Dacă asta îl ajută mai mult în viață eu nu pot decât să-i respect decizia! Eu sunt trecută prin multe…și nu sunt o copilă, drept dovadă tratez această situație cu maturitate ! Și cei care credeți că un block vă anulează sentimentele… să știți că le intensifică”, a mărturisit cântăreața.

După mai multe despărțiri și împăcări, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou ”Adio!”. Surse din anturajul celor doi cântăreți au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că ei nu mai formează un cuplu, iar, de această dată, despărțirea ar fi una iremediabilă.