Carmen de la Sălciua, făcută praf în mediul online: „Tu te-ai uitat la poza asta înainte să o urci pe rețelele de socializare?”

Publicat: 16/04/2020 | 09:27

În plină pandemie de coronavirus, Carmen de la Sălciua a fost făcută praf în mediul online de către urmăritorii săi. Toate aceste lucruri s-au întâmplat imediat după ce artista a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată mai sumar. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, dar cu toate acestea, vedeta nu este menajată de discuții și răutăți.

CITEȘTE ȘI – CARMEN DE LA SĂLCIUA A DEZVĂLUIT CARE A FOST CEL MAI CRUNT MOMENT PE CARE L-A TRĂIT. NU A FOST DIVORȚUL DE CULIȚĂ STERP. “VIAȚA NE OFERĂ ȘI LUCRURI DE GENUL ĂSTA!”

În mediul online, recent, Carmen de la Sălciua a fost făcută praf de o internaută care i-a mărturisit în mod direct acesteia că nu-i place deloc imaginea pe care a urcat-o pe contul său de Instagram. Carmen de la Sălciua s-a fotografiat într-o pereche de pantaloni roșii, extrem de eleganți și un sacou roșu, descheiat, plin cu paiete supradimensionate, care îi lăsa bustul de jumătate afară.

Nemulțumită de aspectul fizic al vedetei, internauta răutăcioasă nu s-a grăbit să o menajeze pe Carmen de la Sălciua și a început să o critice dur pentru ținuta aleasă.

„Carmen, am și eu o întrebare: tu te-ai uitat la poza asta înainte să o urci pe rețelele de socializare? ????????????” a fost comentariul internautei. Imediat, mai mulți fani au sărit în apărarea lui Carmen de la Sălciua, însă internauta și=a susținut părerea în continuare.

„Ce treaba are una cu alta? Am spus eu in vreoun moment va nu-mi place de ea? Am spus doar ca pantalonii aia mai au putin si “pusca” pe ea si sa spunem ca sacoul ii scoate in relief unele parti nu tocmai “avantajoase”. Dar ma rog, intrebarea era pentru EA, nu pentru tine! ????????????” a continuat internauta. Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua nu a răspuns la niciunul dintre comentariile de pe contul său de Instagram.