Carmen de la Sălciua, extrem de radicală! De ce nu este de acord cu relația cu bărbați mai în vârstă decât ea

Publicat: 12/08/2020 | 11:44

De când s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu a mai fost văzută în compania altui bărbat. Dacă în viața ei amoroasă lucrurile s-au îndreptat, artista s-a gândit să le ofere șansa admiratoarelor sale de a primi sfaturi chiar din partea sa, atunci când vine vorba de relații. 

Carmen de la Sălciua a lansat recent o provocare pentru fanii săi de pe Instagram. Mai exact, cântăreața le-a dat acestora șansa să o întrebe orice își doresc.

Una dintre internaute i-a scris lui Carmen de la Sălciua și a întrebat-o dacă este de acord cu relațiile cu bărbații mai în vârstă. La o asemenea întrebare, artista a avut un răspuns extrem de radical.

„Diferența de vârstă și mentalitate se va vedea în timp” i-a sps aceasta, internautei curioase, dând de înțeles faptul că nu ar fi niciodată împreună cu un bărbat mai matur din punct de vedere al vârstei, decât ea.

NU RATA – DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CARMEN DE LA SĂLCIUA, CULIȚĂ STERP A FĂCUT ANUNȚUL: ”PATRU COPII AȘ VREA…”

Culiță Sterp, dezvăluiri despre divorțul de Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre divorțul de Carmen de la Sălciua. Artistul a mărturisit că cel mai mult a simțit trădarea din partea celui mai bun prieten al său.

Culiță Sterp a trecut peste despărțire, însă… a fost marcat din cauza trădării care a venit din partea celui mai bun prieten al său.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar așa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore.

Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.

Citește și...