Carmen de la Sălciua, dezvăluiri incitante după ce Jador a spus că își dorește copii cu ea: “Este un bărbat deosebit”

Publicat: 09/01/2021 | 22:10

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri incitante după ce Jador a mărturisit că ea este femeia cea mai potrivită pentru a fi mama copiilor lui. Declarațiile cântărețului au fost făcute înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează  noul sezon al emisiunii “Survivor România” 2021.

Carmen de la Sălciua, mărturisire surprinzătoare după declarațiile incitante ale lui Jador

Carmen de la Sălciua și Jador s-au cunoscut mai bine când au colaborat la melodia “Nu am somn de patru zile”, lansată în urmă cu trei luni alături artistul BlvckMatias. Videoclipul piesei se încheie cu un sărut timid între cântăreață și manelist și, potrivit unei surse din anturajul lor, nu s-ar mai fi întâmplat nimic în plus.

“Jador roia, efectiv, în jurul lui Carmen, nu a lăsat-o singură nicio secundă. Făcea glume, o complimenta, era evident atras de ea… Carmen, și ea, părea să îl placă destul de mult pe Jador, cocheta cu el așa cum face o femeie căreia îi place un bărbat”, a declarat un amic din anturajul manelistului pentru wowbiz.ro.

De curând, Jador a afirmat că, în prezent, o vede pe Carmen de la Sălciua ca fiind cea mai potrivită femeie alături de care el să devină tătic. Iar reacția vedetei nu a întârziat să apară… desigur, ea este convinsă că, de fapt, artistul a făcut o glumă.

“Vrea să fiu mama copiilor lui. Cred că, de fapt, glumește, așa e el, mai glumeț. Dar este un bărbat deosebit, este un artist deosebit”, a mărturisit artista după ce a fost asaltată de întrebările fanilor ei și ai lui Jador, conform sursei citată mai sus.

Nu rata: Întâlnire de gradul zero! Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp au fost la aceeași petrecere. Detaliul care le-a scăpat tuturor

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp

Îndrăgita cântăreața a devenit soția lui Culiță Sterp pe 21 septembrie 2017. La un an de la nuntă, Carmen de la Sălciua a decis să divorțeze, iar motivul ar fi fost infidelitatea soțului. După săptămâni bune în care și-au lansat numeroase acuzații, ei s-au împăcat.

“Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu «soțiorul meu» sau «soțioara mea» și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, a mărturisit o sursă din anturajul lor în cadrul unui interviu acordat în toamna anului trecut pentru wowbiz.ro.

Dar… se pare că soarta a avut alte planuri cu ei și, după alte experiențe delicate trăite împreună, au decis să meargă pe drumuri separate în viață.