Carmen de la Sălciua & Culiță Sterp și-au spus din nou „Adio”: „Se afișau doar dacă…”

Publicat: 17/02/2020 | 23:56

S-au iubit, au ajuns la altar, s-au despărțit și au semnat chiar și actele de divorț, iar, de atunci, ciorba reîncălzită parcă nu prea mai are același gust! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus „Adio” a mia oară, iar „telenovela” în care cei doi joacă rolurile principale pare că nu se mai termină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații-bombă despre cântăreții care rup Youtube-ul în două. Vă vine sau nu să credeți, acum susțin că ruptura este iremediabilă!

În 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis că este mai bine pentru ei să pună capăt mariajului. Deși de-abia se uscase cerneala pe certificatul de căsătorie, cei doi artiști au semnat actele de divorț. Despre Culiță Sterp s-a vorbit multă vreme că ar fi avut o legătură amoroasă cu nimeni alta decât Plușica de la Puterea Dragostei, imediat după ce s-a despărțit de Carmen. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, IGNORATĂ COMPLET DE CULIȚĂ STERP! CU CE A SUPĂRAT-O FOSTUL SOȚ)

Un du-te vino fără sfârșit

Cei doi își lăsau tot timpul comentarii care mai de care mai interesante, la fotografiile pe care le postau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, cântărețul a negat orice zvon potrivit căruia ar avea o relație cu Plușica. Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua și-a asumat, la scurt timp de la divorțul de Culiță Sterp, relația cu afaceristul Cosmin Isailă. Într-un anumit punct, povestea lor de iubire s-a rupt, iar, la numai câteva luni, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au ajuns, din nou, unul în brațele celuilalt.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, o telenovelă fără sfârșit

Ei bine… După ce s-au împăcat, cei doi s-au despărțit, la scurt timp. Iar s-au împăcat, iar acum, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii-bombă despre cei doi artiști!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-ar fi despărțit definitiv

Surse din anturajul celor doi cântăreți au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că ei nu mai formează un cuplu, iar, de această dată, despărțirea ar fi una iremediabilă. Decizia ar fi fost luată de Carmen de la Sălciua, care nu ar mai vrea să aibă de-a face cu cel care i-a fost soț.

„Carmen și Culiță s-au despărțit iar, din ce am auzit, s-au certat foarte urât. Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni.

Prietenii lor apropiați știu lucrurile astea, în ultimul timp chiar refuzau să mai iasă împreună și se afișau doar dacă aveau vreun eveniment de onorat și era scris numele lor în contract. Nu aveau de ales… munca e muncă, viața privată e altceva”, ne-au spus, în exclusivitate, sursele citate.

„Efectiv, lui nu i-a păsat”

Mai mult, aceleași surse susțin că, în momentele în care Carmen de la Sălciua s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a fost nevoită să anuleze un eveniment pentru a avea grijă de starea ei, Culiță nu i-a fost alături, motiv pentru care artista s-a supărat extrem de tare și i-a transmis unei bune prietene că nu vrea să mai audă de el și că se simte extrem de dezamăgită de gesturile sale, dar și de nepăsarea pe care o afișează față de ea.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în ultima vacanță împreună

„Este adevărat că ea (Carmen de la Sălciua, n.r.) a avut ceva probleme de sănătate, a avut tratament, nu s-a simțit prea bine. Nu s-a mai ocupat nici de Instagram și a lăsat pe locul doi și muzica, s-a ocupat de ea, să-i fie bine. Este foarte supărată Carmen și, mai mult, dezamăgită de gesturile lui Culiță. Efectiv, lui nu i-a păsat. Nici nu a vizitat-o sau ceva. Alături i-a stat o bună prietenă și atât. Carmen zice că nu se mai împacă niciodată cu el, că nu s-a schimbat nimic”, ne-au mai spus sursele noastre.

Cei doi au fost în vacanță în urmă cu scurt timp, iar, din postările lor de pe Instagram, totul părea să meargă bine între ei. Cu toate acestea, despărțirea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp tot s-a produs. Mai mult, cântărețul nu o mai urmărește pe Carmen pe rețeaua de socializare. (NU RATA: CE FĂCEA CULIȚĂ STERP, ÎN TIMP CE CARMEN DE LA SĂLCIUA ERA LA SPITAL)

Și-au anunțat marea împăcare de ziua lui Culiță Sterp

După ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut, în toamna anului trecut, marele anunț. De ziua de naștere a cântărețului, Carmen a postat o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj prin intermediul căruia le transmitea fanilor săi că nimic nu este mai puternic decât dragostea. Câteva luni bune, cei doi au fost numai lapte și miere. Se afișau din nou împreună și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că s-a rupt din nou lanțul de iubire și au ajuns să se despartă definitiv.

Chiar dacă se împăcaseră de foarte puțin timp, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au mers împreună la nunta surorii cântărețului, Ileana. La momentul respectiv, s-a zvonit că familia lui Culiță nu s-a comportat prea frumos cu femeia de care divorțase și pe care o băgase, din nou, în casă. Cu toate acestea, Culiță a negat totul și a mărturisit că, în familia lui, Carmen a fost mereu primită foarte bine.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, la nunta surorii cântărețului

Șanse minime pentru o nouă reconciliere?!

Mai mult, mama lui Culiță a declarat în cadrul emisiunii Teo Show, același lucru. Femeia susține că a iubit-o mereu pe Carmen și a considerat-o fiica ei. „Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: «Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute». Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp pentru Teo Show.

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor ar fi: pe când următoarea împăcare? Cu toate acestea, surse din anturajul celor doi cântăreți au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că artista nu și-ar mai dori, sub nicio formă, să se împace cu Culiță Sterp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)