Carmen de la Sălciua confirmă! Se pregătește să devină mamă. A ales și numele copilului!

Publicat: 16/12/2019 | 17:42

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp le-a oferit tuturor celor care urmăresc ”evenimentele” din showbizul autohton foarte multe episoade incitante. Despărțiri, împăcări, mărturisiri emoționante, acuze reciproce. Cei doi au hotărât să fie, din nou, împreună, iar frumoasa Carmen… și-ar dori să devină mămică.

Pagina de socializare a vedetei are foarte mulți vizitatori, iar aceștia – firește – pun întrebări, unele chiar delicate. Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă dorește să intre în rândul… vedetelor-mămici, iar răspunsul ei nu a întârziat. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, răspuns Carmen de la Sălciua. Bineînțeles, admiratorii vedetei cred că aceasta este deja hotărâtă să fac un copil, așteptând cu nerăbdare ”vestea cea mare”.

Carmen de la Sălciua poate fi considerată revelația muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în vara lui 2018, intitulată “De ce trăim o iubire interzisă?”, s-a bucurat de un succes uriaș. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat un milion de vizualizări pe YouTube, în doar trei zile de la lansare.

Carmen de la Sălciua se pregătește să devină mamă

”Sunt încăpățânați și iuți la mânie amândoi”

Împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a ținut capul de afiș în showbiz, cu atât mai mult cu cât cei doi au oferit, de-a lungul timpului, foarte multe declarații contradictorii. Apropiații celor doi artiști au spus că o condiție importantă a împăcării a fost stabilită chiar de Carmen de la Sălciua, vedeta cerându-i lui Culiță… să nu o mai înșele.

„E perioada aceea, de rearanjare a relației, amândoi sunt tensionați din cauza programului încărcat și, normal, apar discuții aprinse, se ceartă, nu vorbesc o zi două, dar se împacă. Culiță o iubește pe Carmen, reciproca e la fel de valabilă, dar sunt încăpățânați și iuți la mânie amândoi”susțin apropiații cuplului.