Carmen de la Sălciua, „aroganțe” în plină epidemie de coronavirus: „Am făcut o plimbare de…”

Publicat: 16/03/2020 | 17:45

În plină epidemie de coronavirus, vedetele noastre se țin de aroganțe! Nu, nu fac plimbări la Roma, Paris sau Milano, ci se rezumă la lucruri mai simple, în perioada în care nu prea ies din casă. Carmen de la Sălciua le-a mărturisit fanilor ei cu ce își ocupă timpul, pentru a nu se plictisi.

Carmen de la Sălciua se numără printre vedetele cărora le pasă de starea lor de sănătate, așa că artista a ales să stea în casă.

Pe contul ei de Instagram, cântăreața le-a făcut fanilor săi o mărturisire amuzantă și a făcut haz de necaz de epidemia de coronavirus din România. Pentru că stă în casă, Carmen de la Sălciua le-a spus urmăritorilor ei că s-a „încumetat” la o plimbare…tot în casă”

„Salutare la toată lumea ! Ce faceți ? Toate bune ?
Eu am făcut o plimbare de 10 min …din balcon în sufragerie ! E chiar frumos ????????!” a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul unei fotografii cu ea, pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

„Încercam să ne protejam cât putem, și noi tot plimbare din dormitor jos la parter și tot așa ????(Franța ) / În sfârșit te odihnești puțin și tu / Doamne ajută, așa ne vom plimba, cât nu se știe, sănătate să avem ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????☕☕☕☕” i-au scris fanii, în comentarii.