Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Detaliul care a dat-o de gol că l-a uitat complet pe Culiță Sterp

Publicat: 21/04/2020 | 09:49

A trecut ceva timp de când Carmen de la Sălciua a devenit din nou o femeie liberă și fără obligații! Sau, cel puțin, așa credeam, căci un detaliu picant a cam dat-o de gol pe focoasa artistă că s-a îndrăgostit din nou.

E femeie liberă, dar nu e femeie liberă! Carmen de la Sălciua a reușit să stârnească numeroase controverse în rândul fanilor, după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un buchet uriaș de trandafiri roșii, iar descrierea a cam dat-o de gol că s-a îndrăgostit din nou.

CITEȘTE ȘI – CULIȚĂ STERP A RUPT TĂCEREA. CE RELAȚIE ARE ÎN PREZENT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA. “SUNTEM…”

„????mulțumesc ….????” a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul postării. Cu toate acestea, identitatea bărbatului care i-a oferit flori a rămas, totuși, necunoscută, pesemne că artista nu vrea să-și mai expună prea mult viața personală, în public sau poate se teme de faptul că ar putea fi din nou nefericită în dragoste, așa că preferă să țină totul ascuns.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

????mulțumesc ….????

O postare distribuită de Carmendelasalciua (@carmendelasalciua) pe

Culiță Sterp a înlocuit-o pe Carmen de la Sălciua cu una dintre concurentele „Puterea Dragostei”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua și-au spus adio definitiv. Cei doi și-au încheiat atât relația amoroasă, cât și colaborările muzicale și au mers pe drumuri separate.

Recent, Culiță Sterp a scos o nouă piesă în colaborare cu Jador. Melodia se numește „Am renunțat la ea” și pare că este menită să clarifice lucrurile. Versurile vorbesc despre o despărțire și despre o nouă poveste de dragoste. Se pare că, artistul a renunțat la tot ce însemna vechea relație și se concentrează pe o iubire nouă. „Cu tine stau acum în brațe, nu cu ea/ Am renunțat la ea și te-am ales pe tine, viața mea”,spune Culiță în piesa proaspăt lansată.