Carmen de la Sălciua, adevărul despre bărbatul misterios: ”Într-o zi va fi la brațul meu!”

Publicat: 14/12/2020 | 11:04

Carmen de la Sălciua își surprindea fanii cu o imagine mult comentată. Ciocnea un pahar de șampanie cu un bărbat misterios! Și așa a rămas, pentru că de atunci frumoasa cântăreață nu a fost zărită alături de iubit! Încă nu l-a găsit, chiar ea spune. A răspuns, însă, întrebărilor venite de la fani.

Într-un Insta Story, talentata cântăreață care a ajuns chiar în gura Biancăi Drăgușanu a răspuns, fără să evite, întrebărilor mai mult sau mai puțin incomode. ”Ești curtată de mulți bărbați, de ce nu te afișezi cu niciunul?”, a fost prima întrebare. Nici aceasta nu a pus-o în dificutate pe frumoasa cântăreață. ”Este adevărat, sunt curtată de mulți bărbați, dar nu simt că am găsit încă sufletul meu pereche…dar cine știe”, a răspuns Carmen. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! A VORBIT DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE PE CARE LE-A FĂCUT DE-A LUNGUL TIMPULUI. CUM ARĂTA VEDETA ÎNAINTE)

Carmen de la Sălciua, adevărul despre bărbatul misterios: ”Într-o zi va fi la brațul meu!”

A venit și o întrebare mai delicată, despre înșelat! O fană a întrebat-o cum să-și dea seama dacă iubitul o înșală. ”Simți! Dacă ar fi corect și bine totul între voi nu ar mai fi existat niciodată întrebarea asta. Asta îți stă pe suflet, probabil, și asta te și stoarce de energie! Știu că simți frică să investighezi  pentru că te gândești că vei afla și vei ierta din nou… dar oricum Dumnezeu îți va arăta adevărul într-o zi. Pentru că tu nu știi și nu auzi multe, dar El știe și dacă vei afla ceva dureros, toată suferința pe care o vei parcurge, El va sta alături de tine și te va întări„, a fost mesajul artistei pentru fana care a pus întrebarea. (NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA SI KARYM, CUPLUL MOMENTULUI! ANUNȚUL FĂCUT DE CEI DOI ARTIȘTI: ”TREBUIE SĂ ACCEPTĂM!” VIDEO)

Avea să spună și cum îl vede ea pe bărbatul ideal. „Să fie inteligent, să aibă simțul umorului și să aibă suflet! Omul ăsta există … și nu doar atât! Într-o zi va fi la brațul meu”, a spus cântăreața.