Carmen de la Sălciua a rupt tăcerea despre despărțirea de Culiță Sterp. Ce veste tristă a făcut publică

Publicat: 03/03/2020 | 13:03

Povestea de dragoste dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp ar putea să-i inspire pe scenariști… Cei doi artiști s-au iubit enorm, au avut o nuntă minunată și au trăit multe clipe frumoase împreună… însă, din nefericire, mariajul lor s-a încheiat cu un divorț la notar. După un timp, ei s-au împăcat și au păstrat ascunsă relația. Recent… flacăra dragostei lor s-a stins și au decis să meargă din nou pe drumuri separate în viață. După multă tăcere, artista a rupt tăcerea despre separarea de fostul partener. În timpul declarațiilor, vedeta a făcut publică o veste care i-a întristat pe apropiați și pe fanii săi.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a tuns și și-a făcut breton lung! Cât de bine seamănă artista acum cu Oana Zăvoranu

Carmen de la Sălciua a vorbit despre despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și-a început șirul mărturisirilor prin a-și cere iertare față de susținătorii care abia așteptau să fie lansată piese “Întoarce-te acasă”, care a fost realizată în colaborare cu artistul Culiță Sterp. Potrivit declarațiilor sale, melodia nu va mai apărea din cauza faptului că ei nu mai formează un cuplu. În plus, a subliniat cântăreața, nu mai poate urca pe scenă, în fața tuturor și să joace rolul unei femei fericite, când, de fapt, sufletul îi plânge de durere.

“Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (n.r.: «Întoarce-te acasă», piesa pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui!”, a declarat îndrăgita cântăreață.

Citește și: Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Carmen de la Sălciua pe Instagram. Cum a reacționat artista

În urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua a mai lansat mesaje subliminale pentru fostul soț, care, momentan, nu dorește să vorbească despre despărțire.

Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a așternut Carmen de la Sălciua pe o rețea de socializare. Tot pe Internet, vedeta a dezvăluit ce o sperie cel mai mult în viață: Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.