Carmen de la Sălciua a recunoscut public despărțirea de Culiță! Artista l-a făcut praf pe fostul soț: „Este de…”

Publicat: 29/02/2020 | 23:18

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a spus, în exclusivitate că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu, presată de valul de mesaje și întrebări venite din partea fanilor săi, Carmen a cedat și a recunoscut public despărțirea!

Sătulă de întrebările venite în valuri din partea fanilor săi, Carmen de la Sălciua nu a mai rezistat și a răbufnit! Artista a postat un comentariu la una dintre fotografiile încărcate pe contul ei de Instagram în care îl face praf pe fostul său soț, spunând că relația cu acesta este de domeniul trecutului. Totul se întâmplă la scurt timp după ce noi v-am spus, în exclusivitate, că cei doi nu mai sunt împreună.

„Vă mulțumesc frumos pentru interesul vostru vizavi de viața mea personală, respectiv relația mea cu fostul meu soț!
Vreau să precizez că aceasta este de domeniul trecutului!
Aș aprecia dacă acest subiect s-ar încheia aici! Mulțumesc frumos” a scris Carmen de la Sălciua, în comentariul de pe Instagram. Imediat după ce artista și-a asumat în mod public despărțirea de Culiță Sterp, fanii ei i-au demonstrat că îi sunt alături în aceste momente grele și au început să-i transmită numeroase mesaje de încurajare.

„Bravooo Carmen??ești o femeie asumata / Carmen ești o frumusețe de femeie, ai o voce de aur și melodii superbe❤❤? Ați fost un cuplu minunat, fericit împreună…vă iubesc mult!! / Eu una personal îți mulțumesc pentru răspuns, ne-ai lămurit pe mulți dintre noi. Ești o frumusețe de fată, ce e al tău e pus deoparte…măcar ați mai încercat o dată, ați văzut că nu merge. Asta e, măcar acum știi că nu vei regreta mai târziu. Ești minunată, melodiile tale îmi mângâie sufletul, le ador ?” au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit Carmen de la Sălciua, după ce și-a asumat despărțirea de Culiță Sterp.