Carmen de la Sălciua a recunoscut! Nu s-ar cupla niciodată cu un bărbat sărac. “Trebuie să existe un echilibru!”

Publicat: 03/04/2020 | 12:50

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu. În prezent, artista este singură și își caută iubit. Viitorul ei partener trebuie, însă, să îndeplinească o condiție: să aibă o situație financiară bună! Frumoasa brunetă susține că o relație poate dura doar dacă partenerii sunt pe picior de egalitate în principal din punct de vedere financiar.

VEZI AICI: CULIȚĂ STERP DEJA A DAT-O UITĂRII PE CARMEN DE LA SĂLCIUA! ARTISTUL DEJA ÎȘI FACE PLANURI: “O NEVASTĂ ȘI CEL PUȚIN DOI COPII”

Mi-ar plăcea ca omul de lângă mine să aibă aceeași situație ca și mine! Și nu pentru mine! Pentru egoul lui, pentru a evita anumite discuții!

Un bărbat dacă e mai slab financiar decât o femeie va începe să aibă frustrări pe care de cele mai multe ori femeia nu le va putea controla! Oricât l-ar asigura că situația sta sub semnul iubirii, el va simți nevoia să intre în competiție cu ea!

Mie personal îmi plac acele cupluri în care nimeni nu e parazit pe spatele nimănui! Să existe un echilibru în gândire, în percepții, în idealuri”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina personală de Instagram.

NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA VORBEȘTE DESPRE DIVORȚUL DE CULIȚĂ STERP: „PRIMUL IMPULS E SĂ ȘTERGI TOTUL…SĂ UIȚI TOTUL”

Vrea să fie mamă de fetiță!

Chiar dacă pentru moment este singură, Carmen de la Sălciua își dorește, ca orice femeie, să devină mamă. Nu a stabilit și când, dar vrea, din tot sufletul, o fetiță, căreia, deja, i-a ales și numele.

Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua.