Carmen de la Sălciua a dezvăluit care a fost cel mai crunt moment pe care l-a trăit. Nu a fost divorțul de Culiță Sterp. “Viața ne oferă și lucruri de genul ăsta!”

Publicat: 07/04/2020 | 09:01

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au pus, recent, punct căsnicei, însă nu acesta a fost cel mai crunt moment din viața artistei. Bruneta a mărturisit că divorțul părinților ei a marcat-o enorm, fiindu-i foarte greu să aleagă pe unul dintre aceștia.

VEZI AICI: CULIȚĂ STERP DEZVĂLUIE MOTIVUL DESPĂRȚIRII DE CARMEN DE LA SĂLCIUA: „MEREU APĂREAU…” 

Totodată, interpreta de muzică de petrecere a precizat că a învățat multe de la mama și tatăl său, cărora le va fi recunoscătoare tot timpul.

E greu să alegi între părinți! Pentru că în momentul în care ai făcut o alegere, oricare ar fi ea… îți dai seama că îți va lipsi oricum cealaltă parte! Însă viața ne oferă și lucruri de genul ăsta… în calitate de copil… încearcă în viitor și în viață să iei lucrurile bune pe care le-ai văzut la părinții tăi până în momentul separării… Să nu te cufunzi într-o stare de… pe mine nu mă iubește nimeni>>… pentru că te iubește Dumnezeu și dacă alegi un drum frumos și demn… vei deveni un om important pentru societate, vei avea propria ta familie cândva și vei ști ce să faci și să nu faci! Fii puternic! Totul în viață se întâmplă cu un scop”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

NU RATA: DE LA „DIVA PUFOASĂ” A AJUNS DE NERECUNOSCUT! TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA, DIN ULTIMII ANI

Întrebată dacă mai ține legătura cu tatăl ei, Carmen de la Sălciua a declarat: “Indiferent ce se întâmplă în urma unui divorţ… tu ca şi copil ai datoria să îţi iubeşti ambii părinţi! Eu ştiu că undeva în lumea asta… părinţii noştri aşa separaţi cum sunt… se gândesc la noi, sunt mândri de evoluţia noastră şi cu siguranţă orice s-ar întâmpla… la un singur bărbat îi poţi spune tată>>… şi la o singură femeie îi poţi spune mamă>>„.

Motivul pentru care este supranumită ”Regina youtube-ului” din România

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în vara lui 2018, intitulată “De ce trăim o iubire interzisă?”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat un milion de vizualizări pe YouTube, în doar trei zile de la lansare.

VEZI AICI: CARMEN DE LA SĂLCIUA VORBEȘTE DESPRE DIVORȚUL DE CULIȚĂ STERP: „PRIMUL IMPULS E SĂ ȘTERGI TOTUL… SĂ UIȚI TOTUL”

Ca, de altfel, mai toate piesele pe care le-a interpretat fosta parteneră a lui Culiță Sterp. Pentru că nu degeaba Carmen de la Sălciua este supranumită ”Regina youtube-ului” din România.