Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Lucrul pe care nu îl va ierta niciodată unui bărbat. „Va exista o karma care se întoarce mai devreme sau mai târziu”

Publicat: 11/04/2021 | 17:10

La capitolul viața amoroasă, Carmen de la Sălciua a trecut prin multe. După un mariaj eșuat și o recentă despărțire, artista poate spune că a învățat tot ce era de învățat, iar de acum știe exact cum trebuie să procedeze într-o relație. Artista a împărtășit cu internauții din experiența sa și le-a dat câteva sfaturi utile.

Carmen de la Sălciua păstrează o legătură strânsă cu fanii din mediul online și deseori abordează unele subiecte mai profunde. Recent, artista le-a dat câteva sfaturi doamnelor și domnișoarelor ce o urmăresc. Cântăreața le-a spus că niciodată nu trebuie să ierte un bărbat care le-a înșelat, pentru că o va face din nou. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL DIN SPATELE SUCCESULUI LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA. ARTISTA A FĂCUT DEZVĂLUIREA)

Carmen de la Sălciua a fost foarte categorică și a dat cărțile pe față. Artista a spus că un bărbat care a înșelat o va face din nou, indiferent ce promite. Și-a sfătuit urmăritoarele să nu se complacă în relații toxice și să aibă încredere că vor găsi bărbatul potrivit pentru ele.

„Cu ce scuză să se întoarcă? Se va întoarce pentru că a simțit că ție ți-a păsat și l-ai iubit și unora le plac jocurile astea. Dar nu fii o opțiune, să fii prioritate. Ascultă ce are de spus, dacă vrei să îți păstrezi respectul până la final și crezi că nu vei ceda, dar găsește-ți un om potrivit moduli tău de a iubi.

Și dacă s-ar întoarce de tot… ar pleca din nou… pentru o altă ea! Pune în calcul și felul (modul sau situația) în care l-ai cunoscut! Asta spune multe despre stabilitatea lui ca om. Va exista o karma care se întoarce mai devreme sau mai târziu”, a spus Carmen de la Sălciua.

„Nu îți coborî standardele”

Carmen de la Sălciua le-a mai dat o lecție importantă internautelor. Aceasta le-a sfătuit ca indiferent de situație să nu își coboare niciodată standardele. Trebuie să aibă încredere că într-o zi va veni și bărbatul potrivit pentru care nu trebuie să facă niciun fel de compromis și care le va aprecia și iubi exact așa cum sunt.

„Nu îți coborî standardele, va veni cel care va aprecia și se va mândri cu tine și tot ce gândești tu. Când te afli lângă omul potrivit, toate vin de la sine”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

(VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, ÎN RELAȚIE CU UN BĂRBAT CELEBRU? CU CINE A FOST SURPRINSĂ CÂNTĂREAȚA)

 

Sursa foto: Instagram