Carmen Brumă sfidează iarna! Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea pe un frig de îngheață pietrele

Publicat: 06/01/2020 | 16:43

Carmen Brumă sfidează iarna! Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea pe un frig de îngheață pietrele.

Fără doar și poate, Carmen Brumă este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Iubita lui Mircea Badea are un trup de zeiță și nu ezită să și-l etaleze cu fiecare ocazie pe care o are. Aflată la munte, Carmen Brumă a ieșit pe balcon în pantaloni și o bustieră minusculă, care i-a pus în evidență abdomenul lucrat intens la sală.

Deși afară e un frig de îngheață pietrele, vedeta reușește să sfideze iarna! (CITEȘTE ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

”Nu uitati sa va hidratati corespunzator, chiar daca in aceasta perioada nu simtiti senzatia de sete la fel de frecvent ca vara!”, a scris Carmen Brumă pe contul ei de Instagram.

Carmen Brumă, cu abdomenul la vedere

De ce nu se mărită Carmen Brumă cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinții unui băiețel în urmă cu cinci ani, și nici măcar acesta nu a reprezentat un motiv pentru ca cei doi să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. (VEZI ȘI: CARMEN BRUMĂ, FOTOGRAFIATĂ FĂRĂ HAINE. SOȚIA LUI MIRCEA BADEA APARE DOAR ÎN LENJERIE INTIMĂ)

Când vine vorba de căsătorie, Carmen, care are aproape 20 de ani de relație cu Mircea Badea, nu dă semne nici de frici și nici de nesiguranțe. Nici anii ce îi leagă, nici venirea pe lume a copilului, nici întrebările insistente ale celor din jur nu i-au făcut să meargă la altar.

Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen pentru revista Viva!.