Carmen Brumă, invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Detaliul halucinant observat de telespectatori când iubita lui Mircea Badea s-a așezat pe scaun

Publicat: 21/02/2020 | 08:37

Carmen Brumă  a fost invitata lui Mihai Gâdea, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, iar telespectatorii au rămas, încă o dată, plăcut impresionați. Și asta pentru că, deși are 42 de ani și este mămică, frumoasa și… supla Carmen Brumă oferă imaginea unei femei care reușește să își păstreze tonusul și energia pozitivă.

Nu mai este la prima tinerețe, dar arată impecabil. Și nu păstrează doar pentru ea rețetele ideale, ci le împărtășește, de fiecare dată, și publicului. Carmen Brumă a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre post, diete și despre o alimentație sănătoasă.

Vedeta a lansat recent programul ”Suplă și sănătoasă în post”, un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care ”te va ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus”.

Cu ce se mai ocupă Carmen Brumă

Așa cum scrie chiar ea pe blogul personal, Carmen Brumă prezintă evenimente, promovează doar produse și campanii ”în care crede”, participă la întâlniri organizate în care povestește despre experiențele sale în lupta cu kilogramele suplimentare și, nu în ultimul rând, aleargă în curse de semi-maraton și maraton pentru diverse cauze – sportivii paralimpici, copiii talentați din familii defavorizate etc.

De-a lungul timpului, frumoasa Carmen Brumă a obținut și câteva premii pentru promovarea unui syil de viață sănătos sau pentru promovarea sportului.

  • 2006 – Premiul pentru promovarea sportului si a stilului de viata sanatos acordat de Federatia Europeana de Fitness si Bodybuilding
  • 2014 – Premiul pentru promovarea unui stil de viata sanatos acordat de revista “Ce se intampla doctore?”
  • 2014 – Premiul “Cea mai frumoasa ascensiune” la Gala Femeilor de Succes
  • 2017 – Premiul pentru cariera la Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate