Carmen Brumă, fotografiată fără haine. Soția lui Mircea Badea apare doar în lenjerie intimă

Publicat: 22/12/2019 | 11:28

Carmen Brumă a suprins și a șocat în acealași timp pe 21 noiembrie la Gala Unica 2019. La momentul respectiv, cunoscuta vedetă a ales o rochie neagră, lungă până în pământ, care a avut un decolteu foarte mare la spate… atât de mare, încât i s-a văzut posteriorul.

Citește și: S-au folosit de numele ei, iar acum Carmen Brumă apelează la Instanță. Ce s-a întâmplat cu vedeta

La momentul respectiv, multă lume a criticat-o pentru ținuta cu care s-a prezentat la Gala Unica 2019. Pare că degeaba! Pentru că vedeta a recidivat din nou, de această dată pe contul personal de socializare. Carmen Brumă s-a fotografiat fără haine, doar în lenjerie intimă.

Citește și: EXCLUSIV. Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica 2019! Imagini dramatice cu iubita lui Mircea Badea

Deși are 42 de ani, soția lui Mircea Badea are un trup de zeiță și un curaj fără limite! Este independentă și nu ține cont de absolut nimic când simte nevoie să se fotografieze în ipostaze sexy. În doar câteva ore, imaginea a strâns peste 6.000 de aprecieri. Prezentatorul TV are, astfel, toate motivele să fie mândru!

Rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 are o istorie bogată

Când actrița Mireille Darc a purtat-o în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată, conform sursei citată mai sus. Lungă până în pământ, sobră în față și cu un decolteu generos la spate, prin care se întrevedea curbura fină a feselor, rochia propunea privitorilor un sex–appeal evident, dar paradoxal de elegant. Mireille Darc a murit în 2017, iar ținuta cu care a intrat în istorie se odihnește astăzi cuminte la Muzeul Luvru.