Carmen Brumă, din nou cu fundulețul gol în zăpadă! Mihaela Rădulescu reacționează

Publicat: 09/02/2020 | 10:30

Carmen Brumă pare să se simtă în largul ei iarna, mai mult decât o fac alții. Vedeta s-a pozat în bikini încă de la primii fulgi de nea din acest an. Iar fotografiile curg fără încetare pe contul ei de socializare. Iubita lui Mircea Badea pare să nu știe ce înseamnă inhibițiile sau timiditatea.

Într-o zi cu soare pe cer, zăpadă pe  alături și un frig… mai puțin relevant, Carmen Brumă imortalizează câteva cadre foto sexy, demne de revistele pentru bărbați. Ce-i drept, are și ce să arate, căci silueta ei, în special posteriorul evidențiat, sunt incontestabile la 42 de ani.  Asa se face că iubitoarea fitness-ului  a topit ghețarii când și-a expus corpul bine lucrat în curtea unei cabane sau… cel puțin asta și-a dorit să facă.

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit” spune Carmen Brumă pe Instagram.

Carmen Brumă a publicat o serie de fotografii fierbinți făcute în frig și în zăpadă, dar atitudinea ei ne spune clar că nu o deranjează gradele cu minus.

Mihaela Rădulescu, mesaj de susținere pentru Carmen Brumă

Mihaela Rădulescu o apreciază mult pe Carmen Brumă, mai ales pentru naturalețea de care dă dovadă, dar și pentru că nu ține cont de gurile rele și de mesajele negative.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru … the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva – sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu … frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat” i-a scris Mihaela Rădulescu.