Cariera lui Pepe a explodat după despărțirea de Raluca Pastramă. În ce producție Antena 1 va apărea

Publicat: 16/12/2020 | 07:39

În ciuda problemelor pe plan personal, Pepe pare să aiba din ce în ce mai mult succes în cariera sa muzicală. Acum, fanii artistului se bucură de anunțul mult așteptat – participarea sa în noul sezonal emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Jurații rămân aceeași, adică Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, iar schimbarea vine în dreptul lui Dorian Popa, care are un rol în producție, făcând câteva filmulețe tik-tok de la filmările show-ului.

Cine sunt concurenții noulul sezon

Din lista concurenților fac parte: Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Rauka, Cristina Vasiu, Radu Ștefan Jr. și Pepe, care a mai fost pus în această postură. Până atunci, pe micile ecrane urmează să se difuzeze marea finală în care au ajuns: Ami, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu.

Ami, surpriza sezonului din 2020

Ami a fost categoric surpriza sezonului cu numărul 15. “Sunt fan al emisiunii încă de la primul sezon. Orice provocare nouă mă pune pe gânduri și îmi pune la încercare emoțiile însă de-a lungul timpului am învățat din experiențele mele că, dacă mi-a fost teamă de ceva, cu atât mai mult am vrut să fac acel lucru fiindcă doar așa mi-am învins temerile. A venit momentul să spun DA și acestei provocări și sunt pregătită să văd cât de departe mă poate duce curajul meu de a ieși din zona de confort în acest context!”