Care sunt singurele țări din lume fără niciun caz de COVID-19. “Suntem printre singurii care se pot bucura de statul la bar!”

Publicat: 31/03/2020 | 12:03

Fix 21 de state din lume au raportat până acum 0 (zero) îmbolnăviri cu coronavirus. Cele mai multe dintre acestea sunt micro-țări, cum ar fi Palau, Nauru, Tuvalu ori Tonga. Și țări cu zeci de milioane de locuitori, Yemen, Coreea de Nord și Malawi, susțin că n-au pacienți infectați cu COVID-19.

NU RATA: CE ESTE CLOROCHINA, MEDICAMENTUL MIRACULOS ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI, PROMOVAT DE DONALD TRUMP! UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ UTILIZARE

Statele din Oceanu Pacific, Palau, Tuvalu, Nauru, Tonga ori Insulele Marshall, au impus restricții de călătorie pentru a evita răspândirea coronavirusului. Același lucru se întâmplă și în cazul Micronesiei.

Se poate simți tensiunea și aici. Oamenii și-au făcut provizii, magazinele au fost mai aglomerate decât de obicei”, a explicat Klamiokl Tulop, o artistă stabilită în Insula Palau, potrivit mediafax.ro.

ATENȚIE! Amendă considerabilă pentru lipsa declarației pe propria răspundere sau dacă e completată greșit

Mult mai la sud de Australia, în Antarctica, locuitorii așezărilor cu scop științific au fost și ei feriți până acum de coronavirus.

Suntem probabil singurii australieni care se pot bucura în momentul acesta de statul la bar și de o sală de fitness deschisă”, a glumit Robb Clifton, manager al Antactic Division Operations.

Coreea de Nord a raportat până acum 0 (zero) îmbolnăviri, însă presa locală notează că și acolo panica s-a răspândit, iar unora dintre locuitori li s-a distribuit măști, semn că realitatea ar putea fi alta.

CITEȘTE ȘI: CLORUL, INAMICUL NUMĂRUL 1 AL CORONAVIRUSULUI! UNDE E INDICAT SĂ-L FOLOSEȘTI ȘI ÎN CE CANTITATE, PENTRU A TE PROTEJA

Statele care nu au raportat până acum nicio îmbolnăvire cu COVID-19

Yemen: 29.8 milioane locuitori

Coreea de Nord: 25.7 milioane locuitori

Malawi: 19.1 milioane locuitori

Burundi: 11.1 milioane locuitori

Sudanul de Sud: 11.1 milioane locuitori

Tajikistan: 9.5 milioane locuitori

Sierra Leone: 7.9 milioane locuitori

Turkmenistan: 6 milioane locuitori

Lesotho: 2.1 milioane locuitori

Insulele Comore: 800 mii locuitori

Insulele Solomon: 680 mii locuitori

Vanuatu: 300 mii mii locuitori

Sao Tome și Principe: 219 mii locuitori

Samoa: 198 mii locuitori

Kiribati: 119 mii locuitori

Micronesia: 115 mii locuitori

Tonga: 105 mii locuitori

Insulele Marshall: 59 mii locuitori

Palau: 18 mii locuitori

Tuvalu: 11 mii locuitori

Nauru: 10 mii locuitori