Care sunt gelurile dezinfectante din comerț care pot distruge coronavirusul

Publicat: 14/03/2020 | 09:40

Care sunt gelurile dezinfectante din comerț care omoară coronavirusul. Raed Arafat a făcut anunțul!

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat spune că gelurile dezinfectante din comerţ pot distruge coronavirusul Covid-19. (CITEȘTE ȘI: UN NOU NĂSCUT ESTE CEL MAI TÂNĂR PACIENT CU CORONAVIRUS)

„Spălatul pe mâini 20 de secunde cel puțin, după care dacă vrei să pui și soluție pe bază de alcool este foarte bine. (…) Dacă sunt pe bază de alcool şi dacă le folosim, da, omoară coronavirusul, pentru că el este ucis de soluţii pe bază de alcool şi de soluţii pe bază de clor. Soluţiile din piaţă pentru dezinsecţia mâinilor sunt, de regulă, pe bază de alcool”, a spus Raed Arafat, la Marius Tucă Show.

Monica Pop, tratament pentru creşterea imunităţii

În urmă cu două zile, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că epidemia de COVID-19 poate fi caracterizată ca pandemie. Iar Monica Pop a oferit recent reţeta pentru creşterea imunităţii, care este foarte importantă în răboiul cu virusul mortal din China. (VEZI ȘI: CORONAVIRUSUL, PREZIS DE BABA VANGA! CE A SPUS CELEBRA PREZICĂTOARE)

“Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:
– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
– Vitamina D3, f f importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.
Totul 1 lună.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.
Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).
Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în «acțiune»!