Care sunt dorințele Gabrielei Cristea pentru anul 2021? Mesajul emoționant pentru Tavi Clonda. „Știm că nu suntem perfecți”

Publicat: 31/12/2020 | 16:41

Gabriela Cristea este pregătită de intrarea în noul an. Vedeta și-a așezat gândurile, a făcut retrospectiva anului ce a trecu și a pregătit dorințele pentru anul 2021.

Gabriela Cristea este o femeie împlinită și se bucură în fiecare zi de faptul că are alături de ea un soț minunat și două fetițe, care îi înveselesc ziua. Deși a fost un an greu pentru toată lumea, vedeta este mulțumită de tot ce a reușit să realizeze, iar pentru anul 2021 are o singură dorință.

Gabriela Crista a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant ce îl are în centru pe soțul său, Tavi Clonda. Aceasta a scris că singura dorință pe care o are pentru noul an este ca lucrurile să rămâne neschimbate între ei, să se bucure de aceeași dragoste și să aibă puterea să ducă în continuare, împreună, lucrurile pe care le au de făcut.

 „Amândoi am înțeles că doar împreună suntem puternici și putem muta munții din loc. Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e că ne străduim și ne susținem unul pe celălalt în fiecare zi.

Dorința mea pentru anul ce vine este să avem putere, sănătate și dragoste ca să continuăm să construim ce am început.”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

„Mi-e dor”

Pe lângă mesajul emoționat pentru soțul său, în una dintre postările recente ale vedetei, Gabriela a mărturisit că s-a săturat de tot ce a însemnat 2020, de pandemie și de restricții. Ea speră ca în 2021 să scăpăm de pandemie și să ne putem relua viețile, în mod normal.

„Mi-e dor să mă plimb pe străzi și să nu mă gândesc dacă este ora la care “am voie” să fac asta, mi-e dor să zâmbesc pe stradă liberă și fără constrângeri, mi-e dor să văd zâmbetul sau apăsările celor care trec pe lângă mine, necenzurate de măști. Mi-e dor dor să ies de dragul de a ieși fără semnătură, mi-e dor de străzile gri dar atât de colorate de oameni. Mi-e dor să nu mă mai grăbesc acasă și să mai pierd vremea la o cafea prin oraș. Mi-e dor de libertatea mea!

Stați liniștiți, eu respect toate regulile și înțeleg că avem nevoie de protecție, doar ca mi-e dor.”, a mai spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de socializare.