Care este ultimul job pe care l-a avut Bianca Drăgușanu. Câți lei a câștigat de le o firmă din Bragadiru

Publicat: 15/02/2020 | 10:24

Atunci când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, toți admiratorii sunt convinși că reușește să scoată bani frumoși în fiecare zi. Fie că face reclamă unor produse, fie că este imaginea unor firma, sexy-blondina își asigură venituri corespunzătoare, iar semnele de întrebare apar doar în ceea ce privește sumele încasate.

Cu ce se mai ocupă Bianca Drăgușanu în ultima vreme? Conform informațiilor apărute în mediul online, blondina a câștigat bani buni de la o firmă din Bragadiru. Pozând pentru un studio de bronzare, Bianca a mai adăugat în portofel… 5.000 de euro, deci 25.000 de lei, ceea ce – să recunoaștem – nu este puțin. Dar trupul bine proporționat al divei face furori, iar mulți își doresc să atragă clientela prin imagini ”fierbinți” cu Bianca Drăgușanu.

”Începând de marți 04.02.2020 vă așteptăm în noua locație (…) să vă bucurați de un bronz perfect si sa testezi aparatele noastre de ultima generație însoțite de lămpi cu colagen!❤️”, a fost mesajul din mediul online alăturat fotografiei în care apare Bianca Drăgușanu… bronzându-se și zâmbind sugestiv.

Bianca Drăgușanu nu suportă melodia “7 rings”

Bianca Drăgușanu nu a înțeles mesajul melodiei respective, fiind convinsă că Ariana Grande vorbește despre un bărbat, nicidecum despre obiecte. Motiv pentru care s-a ambalat corespunzător.

Auzi melodie! „Il vreau, îl am!” Cred că este cea mai proastă melodie din Univers care există. „Îl vreau, îl am!” Să mori tu?! Hai că traficul ăsta a devenit o sursă de inspirație pentru mine majoră! Și când zic majoră, zic majoră, știți ce zic? Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram și Snapchat. Stau și mă gândesc că, dacă nu ar fi, unele dintre voi ar trebui să cântați melodia asta dinainte invers: „Îl vreau, dar nu îl am” sau „Îl vreau, îl am, dar dimineața când mă trezesc s-ar putea să nu îl mai găsesc”. Mi s-a pus pata! (…) Să revenim la melodia anterioară… Ia-l, făi! Ia-l și fă ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la soțul meu. Îl vrei, ia-l! Cu filtru sau fără filtru, ai înțeles?”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.