Care este suma maximă de bani pe care Delia o poate face într-o singură săptămână pe Youtube

Publicat: 07/02/2020 | 07:15

Delia este una dintre cele mai de success artiste autohtone, la concertele ei sălile fiind mereu pline. De altfel, cântăreața are o voce de excepție, moștenind-o la acest capitol pe mama ei, și ea artistă. Unde mai pui că Delia are și un stil aparte, luându-și, de multe ori, fanii prin surprindere prin vestimentație, dar și prin frizuri ieșite din comun.

Dar, ca orice artist, Delia își rotunjește veniturile grație vizionalizării de pe youtube. Iar în cazul ei sumele castigate chiar sunt, uneori, foarte mari. Care este suma maximă de bani pe care Delia o poate face din Youtube în doar o săptămână?

Conform site-ului socialblade.com, frumoasa cântăreață ar putea să câștige într-o săptămână, maximum, 5.376 de dolari. Sigur, este doar o estimare maximă făcută, pentru că la polul opus situația financiară ar fi de doar…337 de dolari pe săptămână.

 

Delia are un penthouse de vis

Delia Matache și-a văzut visul împlinit, în urmă cu aproape trei ani! Banii pe care i-a strâns din muzică i-a ”risipit” pe locuința visurilor ei: un penthouse într-un bloc de patru etaje, pe care și-a l-a ”ordonat” după gustul ei, sigur, apelând la un renumit architect. Delia ar fi investit în locuința ei care cuprinde ultimele două etaje și are vedere la lacul Herăstrău peste un million de euro.

Dar cheltuiala a meritat! Locuiește acolo alături de soțul ei, omul de afaceri Răzvan Munteanu. Penthous-ul are peste 400 de metri pătrați, iar pe teresă are o piscină, unde Delia petrece mult timp vara.