Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Cântărețul a fost în stare gravă din cauza noului coronavirus

Publicat: 11/12/2020 | 19:48

Mihai Budeanu a transmis care este starea sa de sănătate la ora actuală. Fostul cântăreț de la 3 Sud Est a fost înternat la Terapie Intensivă în stare gravă după ce a contractat virusul SARS-CoV-2.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia și a avut nevoie de plasmă. Mihai a scris un mesaj pe contul său de socializare prin care le-a mărturisit tuturor cum se simte în prezent.

„Salutare oameni buni!De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptâmâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins.”, a scris el pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ce frumoși s-au făcut fiul și fiica lui Mihai de la 3 Sud Est! Ștefan ia lecții de pian și a câștigat mai multe concursuri, iar Sara ar putea deveni un model de succes | FOTO

Mihai Budeanu a ajuns acasă, după o lună de spitalizare

De asemenea, în mesaj el le-a mulțumit oamenilor care i-au salvat viața.

„A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.

Am avut alpturi nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.

Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori și nu stim ce ne așteaptă.

Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”, a mai transmis artistul.