Care este starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de cancer: „Trăiesc o viață…”

Publicat: 20/06/2020 | 11:10

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care celebrul designer are câteva restricții de care trebuie să țină cont. 

După ce a fost operat de cancer și i-au fost montate nici mai mult, nici mai puțin de 5 stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre starea sa de sănătate. Celebrul designer susține că se simte bine și duce o viață relativ normală, cu excepția faptului că nu poate face activitate fizică.

NU RATA – LIDIA BUBLE, ÎNDRĂGOSTITĂ PÂNĂ PESTE CAP DE CĂTĂLIN BOTEZATU. A FOST PRIMUL BĂRBAT CARE A CUCERIT-O: „DORMEAM CU POZA LUI SUB PERNĂ”

„Nu, nu am restricții, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricții. Trăiesc o viață normală, mai puțin cea legată de sport; nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport”, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!.

Cum s-a descurcat Cătălin Botezatu, în perioada pandemiei

Pentru că s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase, Cătălin Botezatu a trebuit să aibă foarte multă grijă de el, în perioada pandemiei. Pentru sursa citată, designerul a mărturisit că a fost mai responsabil și deși s-a confruntat cu stări de anxietate, a reușit să depășească aceste momente grele.

CITEȘTE ȘI – CĂTĂLIN BOTEZATU, MĂRTURII EMOȚIONANTE DESPRE PERIOADA ÎN CARE A AFLAT CĂ ARE CANCER. “LA ACEL MOMENT…”

„Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem. Am fost și sunt foarte responsabil. Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând”,  a mai spus designerul.