Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel și a soției sale, după ce s-au infectat cu COVID-19: ”Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”

Publicat: 20/04/2021 | 18:26

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, s-au infectat cu coronavirus. Cei doi sunt internați în spital de cinci zile.

Alexandru Arșinel și soția lui au ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce au contractat virusul. Cei doi sunt internați de cinci zile, iar din fericire au făcut o formă ușoară a bolii. Asta și pentru că s-au vaccinat anti-COVID în luna ianuarie. (VEZI ȘI: ALEXANDRU ARȘINEL A REACȚIONAT! ACTORUL A FOST JUDECAT PENTRU FAPTUL CĂ PRIMEȘTE O PENSIE DESTUL DE MARE. „MĂ NECĂJEȘTE CĂ NICI LA VÂRSTA ASTA NU SUNT LĂSAT ÎN PACE”)

Actorul a dezvăluit, acum, care este starea lor de sănătate și a precizat că medicii sunt optimiști în privința lor și că vor petrece sărbătorile pascale acasă. Pe de altă parte, Alexandru Arșinel este indignat din cauza faptului că nimeni nu i-a spus că este posibil să se infecteze cu COVID-19, chiar și după vaccinare.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate.

Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Actorul are și alte afecțiuni

În 2013 , Alexandru Arșinel a suferit o intervenție de transplat de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. De asemenea, actorul are mai multe intervenții chirurgicale la coloană iar, în 2017, a fost operat la inimă, moment în care medicii i-au montat un stent. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU ARȘINEL, DEZVĂLUIRI DESPRE TRANSPLANTUL DE RINICHI CARE I-A SALVAT VIAȚA: „DACĂ E SĂ FI PRELUAT CEVA DE LA ACEL TÂNĂR, AŞ SPUNE CĂ AM LUAT DORINŢA DE A TRĂI”)

Și soția sa a trecut prin momente dificile, de-a lungul timpului. În 2017 a căzut pe scări, la grădinița nepotului, și a fost operată pe creier. De atunci, soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată în scaun cu rotile.