Care este relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului său, Cristi Mitrea. Câți bani îi dă luptătorul MMA, pe lună, vedetei Kanal D

Publicat: 01/04/2020 | 09:17

În anul 2014, Andreea Mantea îl desemna finalist în cadrul emisiunii Burlăcița pe nimeni altul decât Cristi Mitrea. Deși toată lumea a crezut că este regie, pentru audiență, câteva luni mai târziu, vedeta Kanal D a anunțat că este însărcinată. 

Chiar dacă s-au arătat a fi extrem de îndrăgostiți unul de altul la început, Andreea Mantea a dat cumplita veste a despărțirii de Cristi Mitrea în a 4-a lună de sarcină. Tot de atunci, vedeta Kanal D nu a mai știut nimic de cel pe care urma să-l facă tată și a mărturisit că niciodată nu-i va da drepturi asupra copilului pe care îl aducea pe lume.

După ce a născut, Andreea Mantea a continuat să aibă o relație rece cu Cristi Mitrea, însă se pare că pe parcurs, lucrurile s-au mai îmbunătățit. Cei doi se înțeleg acum foarte bine și chiar au stabilit un program pentru ca luptătorul MMA să-și viziteze fiul.

Cristi Mitrea îi plătește Andreei Mantea, pentru pensia alimentară a fiului său, în fiecare lună, suma de 200 de euro, potrivit playtech.ro. 

„Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi”, au declarat surse din apropiații lor, pentru sursa citată.

În prezent, Andreea Mantea este extrem de fericită și, de aproape 3 ani formează un cuplu cu un bărbat misterios, a cărui identitate nu a expus-o niciodată.