Care este relația actuală a lui Mihai Mitoșeru cu fosta soție „N-aș putea spune că…”

Publicat: 12/12/2020 | 21:21

Mihai Mitoșeru a mărturisit într-o emisiune de televiziune în ce relații se află la ora actuală cu fosta sa soție Noemi.

Mama lui Mihai Mitoșeru a declarat într-o emisiune TV că speră ca fiul ei să se împace cu Noemi. El, însă, nu face asigurări în acest sens.

„După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten”

”Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Ce spunea mama lui Mihai Mitoșeru despre despărțire

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată”, a spus mama lui Mihai Mitoșeru.

CITEȘTE ȘI: Mihai Mitoșeru își revine după despărțirea de Noemi. S-a ”anturat” cu…

„Îmi e mai greu singur”

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.