Care este rata de câștig a celor mai populare jocuri de păcănele din România

Publicat: 10/12/2020 | 18:28

Vedetele care obișnuiau să joace mii de euro la păcănele s-au reorientat spre online după închiderea cazinourilor.  Cu această ocazie, au constatat că se câștigă mai des pe Internet, mai ales la păcănelele Sizzling.

Rata de câștig  a celor mai populare jocuri de păcănele din România este, în medie, de 95%. Cu alte cuvinte, 95% din banii mizați în câteva milioane sau zeci de milioane de rotiri se întorc la jucători.  Câștigurile nu sunt distribuite proporțional. E posibil ca un slot să nu returneze niciun câștig în sute de rotiri consecutive, așa cum este posibil să se obțină câștig după câștig.

La sloturi online se câștigă mai des și din motiv că jocul este alimentat simultan de sute, poate chiar de mii de clienți. Rata de câștig (RTC – Return to Customer), sau Payout-ul, este setată de producătorul softului și este afișată pe platformă, astfel încât jucătorii să știe exact ce așteptări ar trebui să aibă atunci când investesc bani în speranța unui profit.

Iată care sunt sloturile de pe primele locuri în topul preferințelor jucătorilor din țară noastră și ce Payout are fiecare:

Book of Ra – RTC 95%

Are o temă preponderent egipteană, iar grafica și sunetele sunt în concordanță cu această temă. Cele 10 linii de plată sunt desfășurate pe 5 role și 3 rânduri, pe care se pot forma nenumărate combinații câștigătoare. Cel mai mare câștig posibil în jocul de bază este de 500 de ori miza rotirii. Pe role apar statuete, scarabei, sarcofage, pictograma exploratorului din Egiptul Antic și cartea Book of Ra. Trei sau mai multe simboluri Scatter stabilizate pe ecran vor declanșa 10 rotiri gratuite. Mai mult decât atât, aceste rotiri gratuite vor avea și un simbol special expandabil, ce mărește și mai mult șansele de câștig.

Sizzling Hot – 95%

Este un joc clasic, axat mai mult pe câștiguri și mai puțin pe efecte grafice. Pentru o combinație câștigătoare, este suficient să apară trei simboluri identice pe role adiacente. Simbolurile din Sizzling Hot Deluxe sunt în principal reprezentate de fructe. Simbolul care generează cea mai mare plată este cifra 7 – de 1.000 de ori miza rotirii. Un alt simbol important este scatter, reprezentat de o stea. De fiecare dată când este obținută o combinație câștigătoare, se poate opta între încasarea sumei respectivă și dublarea ei, prin ghicirea culorii următoarei cărți extrase din pachetul virtual.

Lucky Lady’s Charm – RTC 96%

Este un slot inspirat din tema superstițiilor. Pentru a obține un câștig, trebuie nimerite 3 simboluri identice pe o linie de plată. O gărgăriță, un picior de iepure, trifoi cu patru foi, o potcoavă sau o monedă sunt simbolurile norocoase din Lucky Lady’s Charm. Alte două simboluri speciale sunt globul de cristal și chiar Lucky Lady. Primul este Scatter-ul jocului, în timp ce „doamna norocoasă”, dacă apare pe fiecare coloană, în linie, plătește până la 900 de ori miza rotirii.

Power Stars – RTC 96%

Este un slot cu fructe, clopoței, stele și șeptari. Are 5 role, 3 rânduri, 10 linii de plată. Cea mai mare combinație câștigătoare generează un venit echivalent cu 100 x miza rotirii, iar câștigul minim nu este mai mic decât miza rotirii. Steaua înlocuiește orice alt simbol pe role și oferă o funcție specială. Ea apare numai pe rolele 2, 3 și 4, iar atunci când se oprește pe ecran se extinde pe întreaga rolă, declanșând o repetare gratuită a rotirii. Dacă rotirea gratuită este câștigătoare, este oferită încă o rotire.

Simply WILD – RTC 98% (cel mai mare Payout)

Este un slot clasic, cu fructe. Întrebarea este simplă: cât de „sălbatic” este dispus să fie jucătorul? Dacă răspunsul este „foarte sălbatic”, atunci acesta este jocul potrivit. Numărul de linii de plată depinde de miza rotirii: 5 monede activează 5 linii de plată, iar 15 monede activează 10 linii de plată. Extra 5 monede transformă toate stelele în simboluri Wild.

Oare care este slotul online favorit al lui Viorel Lis?