Care este povestea impresionantă a unicului fiu al lui Ilie Năstase

Publicat: 27/02/2020 | 19:50

Ilie Năstase a fost cel mai mare jucător de tenis român și primul lider mondial din istoria tenisului. Pe lângă performanțele în sport, tenismanul a excelat și la capitolul femei, fiind un adevărat cuceritor. A avut cinci căsnicii și este tatăl a cinci copii, iar unul dintre ei are o poveste inedită.

Nicholas Năstase este singurul fiu al lui Ilie Năstase. Bărbatul are 33 de ani, locuiește în New York și este burlac. Chiar dacă nu este fiul biologic al tenisman-ului, aceste îi seamănă destul de mult. Are aceeași tunosare ca tatăl lui, în tinerețe, i-a moștenit șarmul și succesul în ceea ce privește reprezentantele sexului frumos.

Povestea lui Nicholas începe în anul 1987, când s-a născut. La acea vreme Ilie Năstase era căsătorit cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. Cei doi nu au putut avea un copil pe cale naturală, așa că au decis să adopte. Au urmat procedurile americane, iar la scurt timp Nicholas a ajuns în viața lor.

Mama naturală a lui Nicholas Năstase era o tânără de 13 ani, din San Antonio, care a rămas însărcinată cu un coleg de şcoală. Pentru că era prea mică și își dorea să se întoarcă la școală, fata a decis să dea copilul către adopţie. Astfel, băiatul a fost luat de Ilie Năstase şi Alexandra King, a doua zi după naştere. Noii părinți nu au mai păstrat legătura cu cei naturali, așa că pentru Nicholas familia pe care tenismanul i-a ofeit-o este singura pe care o cunoște.

Relațiile lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a fost căsătorit pentru prima dată cu Dominique Grazia, în 1973. În anul 1975 a venit pe lume Nathalie, dar în acelaşi an Ilie a şi divorţat. În 1984, a bifat o altă căsătorie cu Alexandra King, alături de care a înfiat doi copii: pe Charlotte şi pe Nicholas. A treia soţie a fost Amalia, cu care are două fetiţe: Alessia şi Ema. A patra soție a fost Brigitte Sfăt, iar în prezent, Ilie Năstase este însurat cu Ioana Simion.