Care este numele real al lui Randi. N-ai fi ghicit vreodată

Publicat: 06/01/2020 | 12:31

A devenit celebru alături de Marius Moga, cântând în trupa Morandi. Premii naționale și internaționale, activitate artistică susținută și carismă. Randi a devenit, încetul cu încetul, un artist consacrat și respectat, iar fiecare apariție a sa se bucură de aprecierile publicului prezent la concerte. 

Randi deține și o casă de discuri, Famous Production, iar viitorul artistic al cântărețului sună, ca să spune așa, din ce în ce mai bine. Dar care este numele din cartea de identitate al lui Randi? Numele artistului este Andrei Ropcea, însă fanii, admiratorii și, mai ales, admiratoarele, îl menționează doar cu numele de scenă – Randi.

Adevărul este că îmi place libertatea. M-am obişnuit aşa, de şapte ani. Sunt o cauză pierdută. Evident că sentimentele sunt importante, dar sentimentele nu cresc în copaci. Apar în nişte condiţii formidabile, cele adevărate, iar până la cele excepţionale, experimentăm şi nu ne gândim că n-a avut suflet, nu mai pot să dorm noaptea. Viaţa îţi dă ceea ce meriţi”, a declarat Randi, la un moment dat, la un post de televiziune.

Randi, alături de Marius Moga

”Și gustul libertății e dulce, frate”

Invitat în emisiunea ”Star Matinal”, Randi a mărturisit că este dependent de ”viață și diversificare”. Are multe persoane la care ține foarte mult, însă – spunea artistul la vremea respectivă – poate vorbi despre iubire chiar dacă nu are o relație intimă cu cineva.

„Sunt dependent de viață și diversificare. Încerc să schimb mereu stilul, să nu mă repet. Cred că am fost depedent și de un om. Am multe persoane pe care le iubesc, dar sunt singur, n-am reușit în șase ani să nu mai fiu. Pot să vorbesc despre iubire chiar dacă nu am o relație intimă cu cineva. Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună. Cred că ține de un fel de chimie și după atâtea experiențe îți dai seama dacă merge, chiar după trei zile. Și gustul libertății e dulce, frate. Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vrea liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită”, a mărturisit Randi, invitat la Star Matinal.