Care este numele real al lui Keo, fostul iubit al Andreei Bălan. Nimeni n-a știut ce scrie în buletinul artistului!

Publicat: 03/08/2020 | 09:46

Keo a dispărut de ceva timp din peisajul monden, dar nimeni nu a uitat de momentele în care artistul era pe val. Toată lumea știe că hit-urile lui încă se mai fredonează, dar puțini sunt cei care știu ce scrie în buletinul cântărețului. 

Nimeni nu a știut până acum care este numele real al lui Keo! Fostul iubit al Andreei Bălan a fost extrem de discret cu viața lui personală, așa că nu a lăsat la lumină prea multe detalii, de-a lungul timpului…Deci, nu prea ne mirăm că nu sunt mulți oameni care să știe care este numele lui adevărat.

Vă spunem noi! Numele real din buletin al lui Keo este…Cosmin Mustață, iar iubita sa, Misty, se numește Alexandra Pavel.

Cum a început relația dintre Keo și Misty

Misty și Keo trăiesc de ceva timp o poveste de dragoste și au împreună o fetiță. Mai mult, cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă până atunci…Misty și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre începuturile relației cu fostul iubit al Andreei Bălan.

„Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit.

La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl ştiam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl ştia pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită.

Am ieşit, am luat masa în oraş şi aşa a început povestea. Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical şi pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui şi numai al lui, propriu şi aparte”, a dezvăluit Misty pentru un post de televiziune.