Care este numele real al lui Jean de la Craiova. Ce scrie în buletinul artistului

Publicat: 15/12/2020 | 16:50

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați maneliști. Știe toată lumea că este talentat și face bani cu nemiluita, dar puțini sunt cei care știu care este, de fapt, numele real al artistului.

Puțini sunt cei care știu ce anume scrie în buletinul lui Jean de la Craiova. Vă spunem noi: numele real al manelistului este….Jean Dumitrescu și cu siguranță fanii lui nu știau acest aspect din viața lui.

Cu toate că numele lui real este Jean Dumitrescu, manelistul este cunoscut în rândul tuturor ca Jean de la Craiova. De-a lungul timpului, acesta a reușit să se mențină în preferințele fanilor săi datorită melodiilor pe care le-a lansat, dar și datorită numeroaselor show-uri la care a participat.

Ce tarif are Jean de la Craiova

Atunci când vrei ca un eveniment să fie unul de 7 stele, trebuie neapărat să ții cont de un detaliu extrem de important. Mai exact, este vorba despre artiștii pe care îi aduci pentru a întreține atmosfera. Dacă te-ai gândit vreodată să-ți cânte Jean de la Craiova la un eveniment, află că suma pe care trebuie să o scoți din buzunare nu este deloc una colosală.

Dacă alți maneliști nu se deplasează la evenimente fără cel puțin 5-6.000 de euro, ei bine, Jean de la Craiova se numără printre artiștii care nu au mari pretenții.

De-a lungul timpului, manelistul a reușit să rămână în atenția fanilor săi și nu s-a plafonat din punct de vedere profesional șu muzical, așa cum s-a întâmplat în cazul altora. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Jean de la Craiova încasează, pentru un eveniment, pentru o oră, suma de 3.500 de euro. Cu toate acestea, tariful manelistului ar putea crește ușor, în funcție de programul pe care îl susține, dar și de durata și complexitatea acestuia.