Care este numele real al lui Jador. Ce scrie în buletinul artistului

Publicat: 20/06/2020 | 19:36

Care este numele real al lui Jador? Abia acum fanii au aflat ce scrie în buletinul artistului.

Toată lumea îl știe pe Jador. După ce a participat la emisiunea ”Puterea dragostei”, tânărul originar din Bacău s-a lansat și în industria muzicală. Piesele lui au devenit hituri, iar toată lumea îi fredonează versurile.

Puțini, însă, sunt cei care știu care este numele real al artistului. Ei bine, în buletin, în dreptul numelui scrie Remus Ionuț Dumitrache. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE JADOR ȘI MARIO FRESH AU FOST RUPȚI CU BĂTAIA PE LITORAL. “AM VENIT SĂ DĂM LEGEA!”)

De altfel și conturile de socializare sunt cu numele real al artistului.

Procurorii, decizie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Jador

Procurorii care anchetează bătaia de pe litoral în care au fost implicați Jador și Mario Fresh au luat o decizie uluitoare. Victimele și martorii terifiantelor scene care s-au derulat în parcarea din Constanța vor fi chemați din nou la audieri.

Conform unor surse judiciare, anchetatorii ar fi luat în considerare că Mario Fresh și Jador ar fi ascuns anumite lucruri care ar duce la identificarea agresorilor, dar și a anumitor circumstanțe ce au dus la escaladarea conflictului dintre cele două părți.

La scurt timp după incident, au apărut mai multe informații potrivit cărora Jador s-ar cunoaște destul de bine cu cei care l-au agresat, în parcare, pe litoral. (NU RATA: CUM A AJUNS JADOR ÎN ANTURAJUL LUI MARIO FRESH. ACUM SUNT PRIETENI DE NEDESPĂRȚIT ȘI FAC MII DE EURO ÎMPREUNĂ)

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm și noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, după incident.