Care este numele real al lui Fulgy, mezinul Clejanilor. Detaliul straniu din buletinul de identitate al fratelui Margheritei

Publicat: 08/06/2020 | 21:12

În ultima perioadă, familia Clejanilor s-a aflat în centrul atenției, însă nu așa cum și-ar fi dorit. În ceea ce privește prestațiile artistice, Clejanii se bucură de aprecieri unanime, numai că Ioniță și Viorica din Clejani sunt mai tensionați din cauza Margheritei, după accidentul provocat de aceasta. Totuși, nici Fulgy, mezinul Clejanilor, nu rămâne într-un con de umbră, iar mulți internauți au fost surprinși să constate că, după accident, și-a închis conturile de socializare. 

Vedetele se bucură de o atenție permenantă din partea fanilor, iar orice detaliu este important, din acest punct de vedere. În ceea ce îl privește pe Fulgy, numele său real rămâne un mister pentru mulți. I se spune Fulgy și toată lumea crede că în cartea sa de identitate ar trebui să fie menționat… Fulgerică. Totuși, această concluzie se dovedește a fi eronată.

Fratele Margheritei din Clejani este… Manole Dan Constantin Fulgeraş, nicidecum Fulgerică. (CITEȘTE ȘI: UNDE LOCUIESC ACUM FULGY ȘI MARGHERITA, DUPĂ CE PĂRINȚII LOR AU AFLAT CĂ AMBII AU ÎNCEPUT SĂ CONSUME DROGURI. “SE SĂTURASERĂ CA…”)

Manole Dan Constantin Fulgeraş – ”Fulgy”

Fulgy, reacție drastică după ce accidentul provocat de Margherita

Scandalul în care a fost implicată Margherita din Clejani – după ce a provocat un accident de circulație și a fost testată pozitiv la heroină – l-a afectat, vizibil, și pe fratele ei.

Evident, în astfel de situații ”delicate” se pun numeroase întrebări, iar pentru a evita neplăcerile cauzate de accidentul produs de sora sa, Fulgy a luat o decizie radicală.

Fratele Margheritei, spre surprinderea celor care îl urmăreau, și-a închis conturile de pe rețelele de socializare, tocmai pentru a nu primi întrebări și pentru a nu fi victima curiozităților fanilor familiei din Clejani. (VEZI ȘI AICI: SCANDAL MONSTRUOS! FULGY DE LA CLEJANI ÎȘI FACE PRAF FOSTA IUBITĂ: „ESTE C***Ă. CÂT A STAT CU MINE, A..)

Fulgy și o ”ieșire în decor”: ”Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă”

Clejanii au mai trecut prin momente neplăcute, intens mediatizate. Chiar Fulgy, la un moment dat, a fost implicat într-un astfel de incident. Totul s-a petrecut într-o zonă intens frecventată de oamenii cu bani, mai exact pe Calea Floreasca din București.

Fulgy a încercat să intre într-o discuție cu un bărbat de vârsta a treia, marcat de greutățile unei vieți plină de privațiuni. Bătrânul a evitat să discute cu fiul Clejanilor, iar asta l-a înfuriat teribil pe fratele Margheritei. Bărbatul i-a spus acestuia că vrea să fie lăsat în pace, numai că Fulgy a răbufnit.

”Te bat, bulangiule, fraiere! Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă! Omoară-te, sclavule! Vrei să îți dau cu asta în cap?! Pleacă în p%*!@ mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar…Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine”, a răcnit Fulgy. (VEZI ȘI AICI: MARGHERITA A RECUNOSCUT CE A LUAT ÎNAINTE DE ACCIDENT. “EU ȘTIU CĂ SUNT NIȘTE PASTILE DIN FARMACIE”)