Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce scrie în buletinul artistului

Publicat: 05/08/2020 | 11:29

Toată lumea îl știe pe Culiță Sterp, dar puțini sunt cei care îi știu numele real. S-a aflat ce scrie în buletinul artistului, iar fanii au rămas mască.

Toată lumea îl știe pe Culiță Sterp! Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este apreciat ca artist, iar fanii sunt în extaz atunci când lansează o melodie nouă. Admiratorii știu totul despre cântăreț, de la viața personală și tumultoasă până la cele mai noi colaborări. Totuși le-a scăpat un detaliu important!

Puțini sunt cei care știu cum este Culiță Sterp trecut în buletin. Dar… acum s-a aflat! Ei bine, ”Culiță” este numele de scenă, iar ”Nicolae” este numele real al artistului. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS PISICUȚA PE PLAJA DIN MAMAIA)

Culiță Sterp vrea să devină tătic

Culiță Sterp iubește din nou! Artistul a publicat o fotografie cu femeia care îi face inima să tresare și, recent, a mărturisit că deja a prezentat-o mamei sale.

Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua, iar acum se gândește serios să devină tătic. Artistul provine dintr-o familie numeroasă și își dorește, la rândul său, să aibă cel puțin patru copii. Trebuie, însă, să-și întâlnească sufletul-pereche pentru a-și îndeplini visul. (VEZI ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI A FĂCUT PLANTON LÂNGĂ CARUCIORUL FIICEI PE PLAJA MILIONARILOR)

”Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.