Care este numele real al Biancăi Drăgușanu. Ce scrie în buletinul vedetei

Publicat: 02/06/2020 | 14:10

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, meru în centrul atenției și mereu gata să le ofere fanilor săi, pe cât posibil, numai lucruri pozitive cu și despre ea. Știe toată lumea că este frumoasă, sexy și o femeie de afaceri de succes, dar nu mulți sunt cei care știu care este, de fapt, numele real al blondinei. 

Ceea ce nu multă lume știe despre Bianca Drăgușanu este numele real al vedetei. Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că în buletinul blondinei este trecut un nume care are și rimă!

CITEȘTE ȘI – FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, SUPUS UNEI OPERAȚII DELICATE! CE A PĂȚIT ALEX BODI CARE S-A ÎNTORS ÎN BRAȚELE AFACERISTEI DARIA RADIONOVA

Mai exact, Bianca Drăgușanu se numește, de fapt, Anca Bianca Drăgușanu Calintir. Tot un prenume cu rimă are și sora Biancăi. Aceasta se numește Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Bianca Drăgușanu, o mămică de nota 10

Din mariajul cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu are un singur copil, o fetiță pe numa Sofia. Cele două sunt extrem de apropiate, iar atunci când se întâlnesc, vedeta îi face fiicei sale toate poftele. Micuță și cochetă, Sofia este mereu cu ochii după mămica ei, încercând să o copieze la tot pasul.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia

De foarte multe ori, pe contul său de TikTok, Bianca Drăgușanu postează numeroase clipuri video în care cântă sau dansează cu micuța Sofia, spre bucuria fanilor săi.

NU RATA – BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE OPERAȚIA DE MĂRIRE A POSTERIORULUI. VEDETA NU SE OPREȘTE AICI: „MĂ MAI TUNEZ, AȘA ÎMI PLACE MIE”. FOTO

Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice

Vă spuneam că este frumoasă, sexy, dar am uitat un detaliu important. Bianca Drăgușanu este și extrem de asumată și niciodată nu i-a fost rușine cu trecutul său sau cu imaginea avută acum câțiva ani. Mai mult, blondina vorbește mereu extrem de deschis despre intervențiile estetice și despre schimbările pe care le-a făcut la nivelul corpului sau al feței. Ultima operație estetică a fost una de mărire a posteriorului, iar Bianca a mărturisit, la momentul respectiv, că nu vrea să se oprească aici.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, dr. Doboș Călin, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine” a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său.