Care este numele real a lui Carmen de la Sălciua

Publicat: 05/02/2020 | 19:54

Carmen de la Sălciua este una dintre cântărețele care are cel mai mare succes în ultimul timp. Fiecare piesă pe care o scoate ajunge în trending și reușește să se rămână în inimile fanilor, care o adoră.

Dacă planul profesional pare să îi meargă foarte bine vedetei, în ceea ce privește latura sentimentală, Carmen a avut parte de câteva suișuri și coborâșuri. Relația pe care o are alături de Culiță Sterp nu a mers mereu ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP FAC PASUL CEL MARE? ANUNȚUL FĂCUT DE CÂNTĂREAȚĂ: „UN NOU ÎNCEPUT”)

Cei doi sau căsătorit acum ceva timp iar cântăreața a luat atunci numele alesului ei și în acte o chema Carmen Maria Sterp. Însă la ceva timp mariajul celor doi s-a rupt iar artista s-a întors la numele de domnișoară, care este Racolța. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A DAT DOVADĂ DE CURAJ! ARTISTA S-A AFIȘAT FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ)

Din nou împreună după divorț

Fanii au fost dezamăgiți când au aflat de separarea artiștilor și au sperat la o împăcare, care nu a întârziat să apară.  Cei doi au surprins pe toată lumea când la scurt timp după ce au divorțat s-au și împăcat. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trecut peste probleme și sunt fericiți împreună. De această dată vor ca totul să fie perfect.

„Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele…cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva…mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!„, scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.