Care este motivul pentru care Sore și-a anulat vacanța

Publicat: 10/02/2020 | 20:26

Sore este una dintre vocile cele mai puternice din România. Artista are fani care sunt alături de ea și care o susțin și îi ascultă pe repeat orice piesă.

După o perioadă în care a fost foarte solicitată și a avut multe concerte, cântăreața a hotărât să plece într-o vacanță pe care o  merită din plin. Însă din nefericire, planurile i-au fost încurcate și nu a mai putut să meargă. (CITEȘTE ȘI: SORE, IPOSTAZĂ EMOȚIONANTĂ ALĂTURI DE FETIȚA EI. MICUȚA ERIN ESTE ADORABILĂ)

Vedeta plănuies o vacanță la ski în Germania, însă vremea nu a prea ținut cu ea. Ajunsă în aeroport, Sore a aflat că zborul ei a fost anulat din cauza unor rafale de vânt foarte puternice din Germania. (VEZI ȘI: SORE A RECUNOSCUT: CARIERA O ÎMPIEDICĂ SĂ FIE, TOT TIMPUL, LÂNGĂ FIICA EI. “MĂ SIMT VINOVATĂ, DAR NIMENI NU E O MAMĂ PERFECTĂ!”)

Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram  o fotografie din aeroport, iar în dreptul acesteia a scris: „Zbor anulat, vânt puternic în Germania. Credeți că mai ajung la ski? ????”

Mai fericită ca niciodată

Sore a împlinit 30 de ani anul trecut și se află în cea mai bună perioadă din viața sa. De ziua ei și-a împărtășit câteva cânduri cu fanii și le-a mărturisit că este împlinită și că este înconjurată doar de oameni minunați.

„Nu am nicio poză fancy pentru ziua mea..pentru că anul acesta nu mi-am organizat nimic…dar am fost surprinsă. Iar poza asta arată fix cum mă simt astăzi, la 30 de ani. Aseară, iubitul și prietenii mei mi-au arătat, încă o dată, că ma iubesc. M-au încercat o mulțime de stări și emoții în ultima săptămâna, unele retrospective, altele cu privire la viitor, dar am înțeles că e cumva normal să simți emoție când schimbi prefixul. Viața mea e în cea mai bună perioadă acum, sunt recunoscătoare pentru familia mea, pentru prieteni, pentru cariera și pentru oamenii alături de care lucrez.”, a scris Sore, acum ceva timp.