Care este machiajul anului 2020? Make-up artistul preferat al vedetelor anunță tendințele

Publicat: 13/03/2020 | 20:23

Anul 2020 anunță noi tendințe în ceea ce privește machiajul. Putem uita de contouring și alte trucuri pe care le știam.

Diana Ionescu este unul dintre make-up artistul preferat al multor vedete. Ea este singura persoană în care are încredere liderul trupei Carla’s Dreams să îl machieze. Tot Diana asigură machiajul solistului înainte de spectacole şi de emisiuni, dar se ocupă și de măştile celorlalţi băieţi din formaţie.

Talentul și munca Dianei sunt recunoscute. Aceasta este o fire îndrăzneaţă şi îi place să se joace cu fardurile colorate. Diana Ionescu machiază o  mare parte din vedetele din România, iar printre persoanele publice machiate de ea se numără Alexandra Ungureanu, Andreea Bălan, Alina Eremia, Feli, Sînziana Sooper, Maria Vigheciu și multe altele.

Make-up artistul preferat al artiștilor a cordat un interviu pentru verdict.ro, unde a vorbit despre ultimele tendințele în materie de make-up și despre cum se realizează ușor un machiaj în trend.

„În 2020, din fericire, se poartă machiajul individualizat. Secretul pentru a rămâne machiajul actual este să păstrăm tenul hidratat și cu un luciu, care ar trebui să pară natural, dar bineînțeles că noi îl trișăm și îl obținem din machiaj”, a spus Diana.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU DIANA IONESCU