Care este diferența de înălțime dintre Antonia și Alex Velea! ”Nu mai eram cu Alex!”

Publicat: 19/04/2021 | 15:41

Este mai mult decât vizibil, Antonia îl privește de sus pe iubitul ei, Alex Velea. Dar diferența de înălțime nu are niciun cuvânt de spus în povestea de dragoste începută în urmă cu mulți ani de cei doi. Antonia a vorbit despre asta.

Nu mai puțin de opt ani de relație s-au scurs de când cei doi s-au privit admirativ și au luat-o, de mână, pe același drum. Cântăreața avea să vorbească despre faptul că este mai înaltă decât Velea. Astfel, opt centimetri în favoarea ei îi despart pe cei doi, 1,78 m are Antona, 1,70, Alex Velea. „Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, avea să declare Antonia. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA A ÎMPLINIT 32 DE ANI. CE REACȚIE A AVUT ALEX VELEA, DUPĂ CE IUBITA LUI S-A POZAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ INDECENTĂ, CHIAR DE ZIUA EI)

Antonia și Alex Velea vor să ajungă la cununia religioasă

Cei doi au de gând ca în cel mai scurt timp să facă și nunta, doar că așteaptă momentul oportun. Mai ales că Antonia este o femeie liberă din anul 2020, după ce a divorțat de Vicenzo Castellano. Doar că pandemia de coronavirus i-a împiedicat să oficializeze relația în fața lui Dumnezeu. Alex Velea a dat detalii despre așteptatul eveniment. (NU RATA: ALEX VELEA, DECLARAȚIE DE IUBIRE IMPRESIONANTĂ DE ZIUA IUBITEI SALE! CU LACRIMI ÎN OCHI, ANTONIA A REACȚIONAT ÎN PUBLIC LA GESTUL PARTENERULUI EI DE VIAȚĂ)

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”, a spus Alex Velea, pentru un post de televiziune.

Sursa foto: Instagram