Care este, de fapt, starea de sănătate a lui  Leon Dănăilă. Renumitul medic a făcut precizări importante pe pagina personală de Facebook

Publicat: 08/05/2021 | 15:32

Profesorul dr. Leon Dănăilă a făcut precizări cu privire la starea sa de sănătate, după ce în spațiul public au apărut informații că ar avea nevoie de o proteză de șold. 

Pe pagina personală de Facebook, renumitul medic specialist neurochirurg  de la Spitalul „Gh. Marinescu” din București a ținut să precizeze că știrile vehiculate în presă sunt total neadevărate.

„În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.

2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.

3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate.

Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului”, a scris vineri, prof. dr. Leon Dănăilă, pe contul său oficial de Facebook.

Sursă foto: facebook.com