Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor face dezvăluiri de pe patul de spital

Publicat: 29/04/2021 | 07:54

Alexandru Arșinel a făcut primele declarații de pe patul de spital. Maestrul a dezvăluit care este starea lui de sănătate, dar și a soției, după ce a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. 

Infectați cu SARS-CoV-2, Alexandru Arșinel și soția sa au fost reinternați la spitalul Matei Balș. Săptămâna trecută cei doi soți fuseseră externați, după ce au contractat virusul la două luni de la rapel, dar din cauza simptomelor pe care le-au avut au fost nevoiți să se reîntoarcă în unitatea spitalicească. Medicii susțin că mai e nevoie de câteva zile pentru ca procesul de recuperare să fie complet.

CITEȘTE ȘI ALEXANDRU ARȘINEL AR FI AJUNS DIN NOU PE MÂNA MEDICILOR. ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP SE EXTERNASE, DUPĂ CE CONTRACTASE VIRUSUL SARS-COV-2

Alexandru Arșinel: „Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”

De pe patul de spital, Alexandru Arșinel a făcut primele declarații despre starea de sănătate. În timpul unei discuții despre o piesă de teatru pe care Cristi Brancu o avea în emisiunea Exclusiv VIP, cu Valentina Fătu și Vasile Muraru, marele actor a intrat în direct, prin telefon, și a dezvăluit cum se simte.

“Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine.”, a spus Alexandru Arșinel.

Soții Arșinel s-au vaccinat la începutul anului. Au primit prima doză de la Pfizer în ianuarie, iar rapelul în februarie. Este motivul pentru care, consideră medicii, aceștia au făcut acum o formă ușoară a bolii.

VEZI ȘI AUREL PĂDUREANU, MĂRTURISIRI CU OCHII ÎN LACRIMI: „NU CER NIMIC DE LA NIMENI, ÎMI E RUȘINE”

Sursă foto: captură TV